Nupo dieet alternatief

Wat is het Nupo dieet?

Het Nupo dieet is een caloriearm dieet met maaltijdvervangers. Maaltijdvervangers bevatten weinig calorieën en veel voedingsstoffen. De Nupo dieetproducten kunnen maaltijdshakes, repen of snacks zijn. Deze gebruik je dagelijks om effectief af te vallen.

Het Nupo dieet bestaat uit drie soorten diëten:

  • - Het 2:5 superstart dieet waarbij je 2 dagen het Nupo dieet volgt;
  • - Het 5:2 kickstart dieet, waarbij je 5 dagen het dieet volgt;
  • - Het dieet om op gewicht te blijven.

Tijdens het volgen van het dieet neem je 6 Nupo maaltijden per dag, wat in totaal ongeveer 700 calorieën zijn. Tijdens het Nupo dieet zul je sneller vet verbranden omdat je lichaam weinig brandstof binnenkrijgt om energie te produceren. Je opgeslagen lichaamsvet zal worden verbrandt in plaats van de koolhydraten die je normaal consumeert. Dit wordt ook wel ketose genoemd. Ketose helpt bij het verbranden van lichaamsvet wat uiteindelijk leidt tot minder kilo’s.

Het Nupo alternatief - Het FormaFast dieet

Het FormaFast dieet is een goed alternatief voor het Nupo dieet. FormaFast helpt je af te vallen met behulp van maaltijdvervangers. Met FormaFast kun je vanaf elk moment instappen omdat er de drie soorten diëten aansluiten op verschillende behoeften. Dit zijn drie programma’s: X-treme, F-active en Balance. Hiermee biedt FormaFast een compleet dieet programma aan.

Formafast vs. Nupo

FormaFast Nupo
Breed assortiment met hele maaltijden Klein assortiment met shakes, repen en soepen
6 dieet boxen 1 dieet box
Voordeelpakket vanaf €69,95 Voordeelpakket vanaf €99,99
Je kunt makkelijk je eigen menu samenstellen Je zit vast aan een aantal producten waardoor je minder variëren

Het FormaFast dieet proberen

Wanneer je het FormaFast dieet volgt, zul je al gauw merken dat je snel afvalt en vol energie zit. De producten zitten namelijk vol met bouw- en voedingsstoffen en bevatten tegelijkertijd minder calorieën dan een gewone maaltijd. Vanwege deze samenstelling val je op een gezonde manier af. Tijdens het volgen van het dieet ontvang je een voedingsschema waarin je alles kunt vinden over wat je kunt eten en drinken tijdens het dieet. Dit kunnen caloriearme dranken en groenten zijn. Zo hoef je geen calorieën te tellen en geniet je van het gemak van het dieet.

Met de maaltijdvervangers van FormaFast hoef je geen maaltijd meer over te slaan. De producten zijn makkelijk te bereiden en mee te nemen. Binnen een aantal minuten heb je al een heerlijke shake of soep op tafel staan.

Drie redenen om voor FormaFast te kiezen

 

1

Bewezen methode

Afvallen met maaltijdvervangers is wetenschappelijk bewezen bij een energie beperkt dieet.

2

Goedkoper

Beginnen met FormaFast is direct mogelijk vanaf slechts 5 euro per dag zonder intakekosten.

3

Smaak & Variatie

Ons ruime assortiment bestaat uit shakes, repen, soepen en maaltijden! Afvallen met meer variatie aan lekkere producten.

Start je dieet vandaag!

 

Met FormaFast geniet je van een breed assortiment met hoge kwaliteitsproducten, zodat je makkelijk het dieet kunt volgen zonder snel verveeld te raken. Je leert tijdens het dieet niet alleen hoe je kunt afvallen maar ook hoe je op streefgewicht blijft. In de maaltijdvervangers van FormaFast zitten minder calorieën maar je krijgt wel de dagelijkse voedingsstoffen binnen, zodat je je altijd gezond voelt vol energie!

Bekijk het alternatief voor het Nupo dieet

Wil je beginnen aan een caloriearm dieet? Dan is het goed te kijken welk dieet het beste bij jou past. Iedereen vindt weer wat anders lekker. Ga op onderzoek uit en kijk welke producten het beste aansluiten op wensen en behoeften. Ben je op zoek naar een gevarieerd dieet? Dan kan FormaFast voor jou de juiste optie zijn! Bestel vast je gratis handige ebook met recepten en afslankplan.

Probeer direct het FormaFast dieet!

Probeer het zelf en val met gemak op een verantwoorde manier kilo's af. Bespaar op onze dieet pakketten en ervaar onze vriendelijke service. 

Voordelig 3-daags proefpakket

3-daags proefpakket

Met dit handige proefpakket ontvang je 9 shakes en 3 repen. Maak voordelig kennis met het effectieve dieet van FormaFast.

Bekijk 3-daags proefpakket

X-treme box | 10 dagen pakket

X-treme Box

Val in 10 dagen snel en verantwoord af. De box bewijst dat maaltijdvervangers lekker en gevarieerd kan zijn! Geniet van de lekkerste producten.

Bekijk X-treme box

Shake-it box | 7 dagen pakket

Shake it box

Met 28 shakes in 7 smaken wordt afvallen nog makkelijker! De shakes zijn in een handomdraai te bereiden waardoor jij nog gemakkelijker afslankt.

Bekijk Shake-it box

 

Beoordeling
:
78%
| Bekend van RTL4
Gratis verzending vanaf 50 euro
15 dagen retourservice