Crash dieet

Val tot 5 kilo af in 10 dagen! Een crash dieet belooft vaak dat je in een korte periode veel zalafvallen. Het lijkt allemaal heel interessant. Maar kan dit wel? En als het kan, is het dan een gezonde manier van afvallen? Er zijn vele verschillende soorten crash diëten, maar vaak is het geen gezonde manier om gewicht te verliezen. Daarnaast zal je bijna altijd zien dat het gewicht er na het dieet heel snel weer bijkomt. Je kunt daarom beter kiezen voor een dieet waarmee je gezond kunt afvallen, zoals een dieet met maaltijdvervangers. Afvallen met maaltijdvervangers is zelfs wetenschappelijk bewezen.

Wat is een crash dieet?

Het idee achter het crash dieet is eenvoudig. Door zo min mogelijk te eten val je snel af. Vaak krijg je met een crash dieet niet meer dan 500 calorieën per dag binnen. Op deze manier krijgt je lichaam minder energie binnen dan het verbruikt, waardoor je snel kunt afvallen. Dit is dan wel een stuk minder dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid aan calorieën. Ook zit er vaak weinig variatie in een crash dieet. Zo zijn er diëten waarbij je alleen maar yoghurt of ei eet.

Een crash dieet is erg moeilijk vol te houden, omdat je continu honger hebt. Doordat je zo weinig eet gaat je lichaam naast de vetreserves ook spiermassa verbranden. Spiermassa is onder andere goed voor de vetverbranding, wat na het dieet ervoor kan zorgen dat je zelfs meer aankomt dan het gewicht waarmee je begon. Naast dat een crash dieet ervoor kan zorgen dat je met meer kilo's eindigt dan dat je begon, krijg je ook te weinig voedingsstoffen binnen. Dit is niet gezond voor je lichaam. Bij een dieet is het belangrijk dat je echt jouw eetstijl aanpast, zodat je blijvend resultaat ziet.

Alternatief voor het crash dieet

Als je snel wilt afvallen op een verantwoordelijke manier is het crash dieet geen goed idee. Een alternatief voor het crash dieet is een dieet met maaltijdvervangers. Door meerdere maaltijden te vervangen op een dag door speciaal samengestelde maaltijdvervangers zal je minder calorieën binnenkrijgen, terwijl je wel alle gezonde bouw- en voedingsstoffen binnenkrijgt. Zo kan je dus wel gezond afvallen. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat je gezond en effectief kunt afvallen met maaltijdvervangers. Dit programma bestaat onder andere uit dieet shakes, dieet repen en dieet maaltijden. Probeer voordelig het 3-daags proefpakket met 9 maaltijdshakes en 3 maaltijdrepen!

Kiezen voor het FormaFast dieet

Met het maaltijdvervanger dieet van FormaFast kun je op een gezonde manier afvallen en tegelijkertijd werken aan een gezonder eetpatroon. Afvallen met maaltijdvervangers is wetenschappelijk bewezen. Het verschil zit in de samenstelling van de producten. De maaltijdvervangers van FormaFast bevatten de juiste voedingsstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft. Door de vele eiwitten in onze maaltijdvervangers behoudt je je spiermassa en voorkom je een hongergevoel. FormaFast is een totaal concept met drie programma’s. Je kunt alle programma’s doorlopen voor het beste resultaat of één programma volgen. Het dieet is makkelijk vol te houden en zeer succesvol.

X-treme Box

X-treme Box

X-treme, een krachtige naam voor een afval programma, maar door het volgen van dit programma zul je wel de eerste grote sprong maken richting je streefgewicht

Bekijk X-treme Box

F-active Box

F-active Box

De 'F' van 'form'. Met deze box ga je grote stappen maken richting jouw gewenste vorm: Een slanker lichaam. Je komt hiermee goed op je uiteindelijke streefgewicht.

Bekijk F-active Box

Balance Box

Balance Box

Een leuk feestje afgelopen weekend gehad en de verleiding niet kunnen weerstaan? Geen paniek Dankzij het 'Balance programma' kan je op een gezonde manier een balansdag inlassen.

Bekijk Balance Box

Eetschema FormaFast

Met een eetschema die alle maaltijden op een dag vervangt, krijg je tussen de 800 en 1100 calorieën binnen. In FormaFast producten zitten alle voedingsvezels, vitaminen en mineralen die je dagelijks nodig hebt. Bovendien mag je het dieet altijd aanvullen met caloriearme producten zoals groenten.

Hoeveel maaltijden per dag worden vervangen is afhankelijk van het programma. Bij X-treme zijn dit er vier per dag, bij Balance zijn dit er vier tot zes in de week. Het dieet weekmenu voor het X-treme dieet kan er als volgt uit zien:

  Ontbijt Lunch (shake) Tussendoortje (reep) Diner
Maandag Muesli chocolade-karamel Shake met witte chocoladesmaak Amandel reep met pompoenpitten Groentesoep
Dinsdag Havermout Cookies & cream shake Pinda mueslireep deluxe Chili
Woensdag Kruiden & uien omelet Milkshake met rode vruchtensmaak Yoghurt citroenreep met witte chocolade Kippensoep
Donderdag Havermout appel-kaneel Milkshake met vanillesmaak Melk chocoladereep Cottage pie
Vrijdag Muesli chocolade-karamel Milkshake chocolade Hazelnoot reep Chicken curry noodle soep
Zaterdag Kruiden & uien omelet Milkshake aardbei Mueslireep Spaghetti
Zondag Havermout met rode vruchten Shake met appel en blauwe bessensmaak Amandel fruitreep met chocolade Champignonsoep

Drie redenen om voor FormaFast te kiezen

 

1

Bewezen methode

Afvallen met maaltijdvervangers is wetenschappelijk bewezen bij een energie beperkt dieet.

2

Simpel & Gemakkelijk

Binnen een hand-om-draai gemaakt en overal mee naar toe te nemen.

3

Smaak & Variatie

Ons ruime assortiment bestaat uit shakes, repen, soepen en maaltijden!

Start je dieet vandaag!

 

Ervaringen met het FormaFast dieet

Quincy van Rooij

De 45-jarige Quincy bereikte eindelijk haar streefgewicht dankzij hulp van FormaFast! Slechts 158 cm groot
en 78 kilo was zij ten einde raad.

“Het dieet was goed vol te houden, maar vooral naast de drukke werkzaamheden makkelijk te combineren.
In het begin maakte ik echt grote stappen, boekte ik duidelijk zichtbare resultaten en kreeg ik complimenten
over mijn uitstralingen. Dit gaf echt de motivatie om door te gaan.”

Door nu af en toe een balansdag in te bouwen blijft ze prima op gewicht en heeft ze geen last dat ze terugvalt
in haar oude ongezonde eetpatroon.

 

 
Afslanktips eBook

Gratis Ebook met jouw persoonlijke afslankplan!

Ontvang gratis ons handige ebook met recepten en afslankplan.

  • ✔ Uitleg over het FormaFast dieet
  • ✔ Handige tips voor bij het afvallen in een energie beperkt dieet
  • ✔ Exclusieve recepten voor de lekkerste gerechten

Nu Downloaden

Beoordeling
:
78%
| Bekend van RTL4
Gratis verzending vanaf 50 euro
15 dagen retourservice