Appel ei dieet

Bij het volgen van het appel ei dieet is het de bedoeling om 5 tot 10 kilo af te vallen in maar 5 dagen. Dit wordt behaald door een dieet te volgen dat voornamelijk bestaat uit het eten van appel en ei. Een dieet waarbij je in een korte tijd zo veel mogelijk gewicht verliest, wordt ook wel een crash dieet genoemd. Je zult het dieet in 3 fases volgen. De 1e fase is het volgen van het vijfdaagse dieet, waarna in de 2e fase de resultaten worden geanalyseerd en in de 3e fase je een afslankplan ontvangt.

Het appel ei dieet is een crash dieet dat wordt opgevolgd door een afslankplan. Vooraf is het niet duidelijk wat het dieet precies inhoudt en welke bouw- en voedingsstoffen je zult binnenkrijgen. Over het algemeen krijg je bij een crash dieet maar weinig voedingsstoffen binnen, waardoor je weinig energie en een hongergevoel hebt.

Wat is een crash dieet?

Bij een crash dieet eet je gedurende een korte periode zo min mogelijk calorieën, waardoor je snel afvalt. Vaak krijg je hierdoor niet meer dan 500 calorieën per dag binnen, wat een stuk minder is dan de aanbevolen hoeveelheid. Je lichaam verbruikt meer energie dan dat het binnenkrijgt, waardoor je snel zult afvallen. Doordat je maar weinig mag eten, krijg je ook maar weinig voedingsstoffen binnen die je lichaam wel nodig heeft.

Een crash dieet is vaak moeilijk vol te houden. Dit komt doordat je continu last hebt van een hongergevoel, wat het moeilijk maakt om niet van het dieet af te wijken. Ook verbrandt het lichaam de vetreserves en spiermassa van het lichaam. Wanneer je wilt afvallen, is de verbranding van vetreserves goed, maar is het wel belangrijk dat spiermassa behouden blijft. Spiermassa is goed voor de vetverbranding. Het vetverlies bij crash diëten is meestal niet blijvend. Wanneer je het dieet hebt afgerond en weer normaal gaat eten, vliegen de verloren kilo's er weer aan.

Alternatief voor het appel ei dieet

Als je op zoek bent naar een dieet waar je snel op een verantwoordelijke manier kunt afvallen, kun je beter kiezen voor het FormaFast dieet. Het is namelijk een goed alternatief voor het appel ei dieet, doordat je wel de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt en het gewichtsverlies behoudt. Het FormaFast dieet is een dieet met maaltijdvervangers, waarbij de maaltijdvervangers zo zijn samengesteld dat je de juiste bouw- en voedingsstoffen binnenkrijgt. Je kunt daardoor makkelijk afvallen zonder honger.

Het maaltijdvervanger dieet van FormaFast bestaat uit drie programma's waar dieet boxen voor zijn ontwikkeld. Deze dieet boxen bevatten onder andere dieet shakes, dieet repen en dieet maaltijden. Het is ook mogelijk om het voordelige 3-daags proefpakket met 9 maaltijdshakes en 3 maaltijdrepen uit te proberen, om er snel achter te komen of het dieet bij jouw past!

Snel afvallen met de X-treme Dieet Box

Als je graag snel wilt afvallen is de X-treme dieet box perfect voor jou. Het is daarmee een goed alternatief voor crash diëten, zoals het appel ei dieet. Het is een gevarieerde dieetbox waarin je maaltijdvervangers ontvangt voor wel 10 dagen. De dieetbox bestaat uit warme maaltijdvervangers, maar ook dieet repen, dieet shakes en dieet ontbijtjes. Zo is het mogelijk om al jouw maaltijden te vervangen, waardoor je kunt afvallen zonder honger.

Met de X-treme box van FormaFast zul je snel veel resultaat zien. Gelukkig zitten in de producten van FormaFast voldoende bouw- en voedingsstoffen, wat het mogelijk maakt om dit op een verantwoorde manier te doen. Je zult de eerste kilo's kwijtraken en het is zelfs mogelijk om het X-treme programma twee keer achter elkaar te doen. Dat maakt het mogelijk om nog meer af te vallen in korte tijd.

✔ Afvallen met lekkere en voedzame producten

✔ Makkelijk vol te houden zonder hongergevoel

✔ Aantoonbaar wetenschappelijk resultaat

✔ Behoud van je spiermassa

✔ Snel en verantwoordelijk gewichtsverlies in 10 dagen

X-treme Box

X-treme Box

X-treme, een krachtige naam voor een afval programma, maar door het volgen van dit programma zul je wel de eerste grote sprong maken richting je streefgewicht

Bekijk X-treme Box

Verschil FormaFast & Appel ei dieet

Om je een beter idee te geven wat het verschil is tussen het FormaFast dieet en het appel ei dieet hebben wij de kenmerken van beide diëten op een rijtje gezet.

FormaFast dieet

Maaltijdvervangers met voldoende bouw- en voedingsstoffen

Makkelijk vol te houden

X-treme box dieetprogramma voor 10 dagen

Persoonlijk afslankplan

Appel ei dieet

Crash dieet met weinig variatie

Lastig vol te houden

Appel ei dieet voor 5 dagen

Persoonlijk afslankplan

Waarom kiezen voor het FormaFast dieet?

Met het FormaFast dieet is het mogelijk om snel af te vallen op een verantwoorde manier. De producten zijn lekker en voedzaam, waardoor je kunt afvallen zonder honger. Alle FormaFast producten zijn met zorg samengesteld zodat ze de juiste bouw- en voedingsstoffen bevatten. Door vele eiwitten blijft jouw spiermassa behouden, terwijl je vetpercentage naar beneden gaat. Maaltijdvervangers zijn daarentegen wetenschappelijk bewezen, terwijl dit bij vele andere dieetsoorten niet het geval is. Om het voor iedereen mogelijk te maken om gezond af te vallen, is het FormaFast dieet voordelig en kun je al vanaf 5 euro per dag beginnen met jouw nieuwe levensstijl.

FormaFast is een totaal concept met drie dieetprogramma’s. Je kunt alle programma’s doorlopen voor het beste resultaat of ervoor kiezen om maar één programma te volgen. Het dieet is makkelijk vol te houden en zeer succesvol.

1

Bewezen methode

Afvallen met maaltijdvervangers is wetenschappelijk bewezen bij een energie beperkt dieet.

2

Simpel & Gemakkelijk

Binnen een hand-om-draai gemaakt en overal mee naar toe te nemen.

3

Smaak & Variatie

Ons ruime assortiment bestaat uit shakes, repen, soepen en maaltijden!

Start je dieet vandaag!
Afslanktips eBook

Gratis Ebook met jouw persoonlijke afslankplan!

Ontvang gratis ons handige ebook met recepten en afslankplan.

  • ✔ Uitleg over het FormaFast dieet
  • ✔ Handige tips voor bij het afvallen in een energie beperkt dieet
  • ✔ Exclusieve recepten voor de lekkerste gerechten

Nu Downloaden

Beoordeling
:
78%
| Bekend van RTL4
Gratis verzending vanaf 50 euro
15 dagen retourservice