Succesverhalen FormaFast

Het FormaFast dieet wordt al jaren gevolgd door een brede groep afvallers op zoek naar een gezonde BMI. Hieronder delen enkele van hen de beste afvalverhalen en vertellen ze wat ze van de maaltijdvervangers vinden. In hun reviews lees je hun FormaFast ervaringen en welke tips ze voor andere afvallers hebben. Let op: onderstaande resultaten zijn persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, meer informatie in de disclaimer.
Quincy van Rooij

Quincy van Rooij

De 45-jarige Quincy bereikte eindelijk haar streefgewicht dankzij hulp van FormaFast! Slechts 158 cm groot en 78 kilo was zij ten einde raad. Ze leerde FormaFast kennen via haar zus en door ervaringen met andere diëten is ze aarzelend van start gegaan.

“Het dieet was goed vol te houden, maar vooral naast de drukke werkzaamheden makkelijk te combineren. "In het begin maakte ik echt grote stappen, boekte ik duidelijk zichtbare resultaten en ik kreeg complimenten over mijn uitstraling. Dit gaf echt de motivatie om door te gaan!"

Door nu af en toe een balansdag in te bouwen blijft ze prima op gewicht en heeft ze geen last dat ze terugvalt in haar oude ongezonde eetpatroon.

Succesverhalen Formafast

Stuur je eigen succesverhaal in

Wil jij anderen graag inspireren met je succesverhaal? Stuur ons dan een email met daarin je verhaal en een 'voor' en 'na' foto, en deel je ervaring met het FormaFast dieet. Door ons je verhaal te mailen verklaar je akkoord te gaan met publicatie van je resultaten.

klantenservice@formafast.nl

Beoordeling
:
78%
| Bekend van RTL4
Gratis verzending vanaf 50 euro
15 dagen retourservice