Over FormaFast

Formafast is één van de grootste online aanbieders van maaltijdvervangers in de Benelux. Wij leveren hoge kwaliteitsproducten voor een voordelige prijs. Ons hoofdkantoor zit in Roermond, waar wij alles onder één dak hebben: distributie, directie én klantenservice! En zo zorgen we ervoor dat we jou kunnen helpen in de strijd tegen de kilo's!

Over FormaFast


FormaFast helpt klanten met afvallen met behulp van onze maaltijdvervangers. Met onze drie programma's bieden wij een compleet dieetprogramma aan. Wij geloven dat een goed dieet aan drie dingen voldoet:

  • is goed vol te houden, 
  • betaalbaar
  • en geeft blijvend resultaat

Ons streven is om ons dieet toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom breiden we continu ons assortiment uit en staan we altijd voor je klaar met advies, lekkere recepten en tips! We bieden hoge kwaliteitsproducten voor betaalbare prijzen, zodat het een dieet is dat iedereen kan volgen.  Bij het volgen van het programma zul je niet alleen leren hoe je kunt afvallen, maar ook hoe je je streefgewicht kunt behouden. Voorbeeld, welke calorie-arme dranken en groenten je het beste kunt drinken of eten.

Onze klanten zijn onze inspiratiebron en wij horen graag wat jij van Formafast vindt en wat er eventueel verbeterd kan worden. Zo hopen we elke klant meer dan tevreden te stellen.

Als je graag die ongewenste kilo's wilt kwijtraken dan kunnen onze maaltijdvervangers jou hiermee helpen. Afvallen met maaltijdvervangers is namelijk een methode waarvan de werking is bewezen. Wel met één belangrijke aandachtspunt, je zult dagelijks wel minder calorieën binnen moeten krijgen dan dat je verbrandt. Anders zul je niet afvallen.

In de maaltijdvervangers van FormaFast zitten minder calorieën dan in een normale maaltijd maar ze leveren wel de essentiële bouw- en voedingsstoffen die je lichaam tijdens het afvallen nodig heeft. Bij het volgen van één van onze programma's zul je leren hoe je met behulp van FormaFast je streefgewicht kunt bereiken. Samen met de maaltijdvervangers, caloriearme dranken en groenten zul jij op een gezonde en makkelijke manier afvallen. Welke dranken en groenten je tijdens je dieet kunt eten, kun je in de instructiebrief lezen die met elk pakket wordt meegeleverd.

FormaFast is een totaal concept, met drie programma's die afhankelijk van jouw situatie van toepassing zijn. Je kunt ervoor kiezen om alle drie de programma's te doorlopen om het beste resultaat te boeken. Natuurlijk is het ook mogelijk om één programma individueel te volgen. Het totaal concept bestaat uit : X-treme, F-Active en Balance.  

FormaFast B.V. 
Marie Curieweg 1 A
6045 GH Roermond
Nederland 
Tel. +31 (0)85 021 04 70
Email: klantenservice@formafast.nl

KVK: 59219017
BTW nummer: NL.8533.73.310.B01

Rabobank: 1384.48.507
IBAN: NL02 RABO 0138 4485 07 
BIC: RABONL2U
KBC IBAN: BE50 7350 3482 6018
BIC: KREDBEBB

Contactformulier

FormaFast Team
Veel succes met afvallen!!

Beoordeling
:
78%
| Bekend van RTL4
Gratis verzending vanaf 50 euro
15 dagen retourservice