Maaltijdvervanger totaal dieet met Formafast

Ben je op zoek naar een afslankproduct waarvan is bewezen dat het je daadwerkelijk kan helpen met afvallen? Stop met zoeken en bereik je streefgewicht samen met de heerlijke maaltijdvervangers van FormaFast!

FormaFast bestaat uit drie programma’s die afhankelijk van jouw situatie van toepassing zijn. Je kunt ervoor kiezen om alle drie de programma’s te doorlopen, maar het is ook mogelijk om een enkel programma te volgen. Het FormaFast dieet bestaat uit drie programma’s: X-treme, F-active en Balance.

Het dieet is eenvoudig en praktisch. FormaFast is een maaltijdvervanger. In plaats van ontbijt, lunch en avondeten, neem je een shake, soep, maaltijd of reep. Met een eetschema die alle reguliere maaltijden op een dag vervangt, krijg je tussen de 800 en 1100 calorieën binnen. Een maaltijdvervanger bevat minder dan 250 calorieën. In Formafast producten zitten alle voedingsvezels, vitaminen en mineralen die je op een dag nodig hebt. Ook bevatten de producten veel eiwitten, die ervoor zorgen dat jij minder snel weer trek hebt. Bovendien mag je het dieet altijd aanvullen met caloriearme producten. 

Het assortiment bestaat uit lekkere shakes, voedzame repen en complete kant-en-klare maaltijden. De producten zijn simpel te bereiden en kun je gemakkelijk meenemen. De producten zitten vol met bouw- en voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren en ze bevatten minder calorieën dan een normale maaltijd. Door een dagelijks calorietekort zul je die overtollige kilo’s verliezen. Je zelfvertrouwen zal groeien en je zult je weer fit voelen.

Hoeveel maaltijden per dag worden vervangen is afhankelijk van het programma, Bij X-treme zijn dit er vier per dag, bij Balance (op gewicht blijven) zijn dit er vier tot zes in de week. Bij elk programma is het van belang dat je je dagelijkse voeding aanvult met caloriearme producten zoals rauwkost groenten. Welke andere producten zoals groente en fruit je mag nuttigen, kun je in de begeleidende brief lezen die je bij het bestellen van een pakket mee krijgt.

Hoe val je af?

Eerst is het handig om te weten hoe je kunt afvallen. Belangrijk is dat je minder calorieën binnenkrijgt dan dat je verbruikt. Hoofdzakelijk haal je energie uit koolhydraten en vetten. Onze producten zijn zo samengesteld dat je voldoende koolhydraten en vetten binnenkrijgt, maar wel zult afvallen.

Minder calorieën binnenkrijgen is niet het enige waar je op moet letten bij het volgen van een dieet. Je hebt ook voldoende eiwitten nodig. Eiwitten zijn voor het lichaam belangrijke bouwstenen. Onze maaltijdvervangers zitten boordevol eiwitten om ervoor te zorgen dat je tijdens het behalen van een slanker en fitter lichaam geen spiermassa zult verliezen.

Last but not least, mineralen en vitaminen. Er zijn talloze vitamines en mineralen die ons lichaam dagelijks nodig heeft. Elk mineraal en vitamine helpt bij een functie in ons lichaam, bijvoorbeeld ijzer. Deze is onder andere belangrijk voor de vorming van hemoglobine, een onderdeel van rode bloedcellen. Rode bloedcellen vervoeren zuurstof door ons lichaam. Een signaal van ijzertekort is vaak vermoeidheid. Om te voorkomen dat je bijvoorbeeld een ijzertekort oploopt tijdens het volgen van ons dieet, is ook dit mineraal in voldoende hoeveelheden aanwezig.

Gelijk beginnen met afvallen

Wil je afslanken met maaltijdvervangers? Probeer dan één van onze boxen tegen een aantrekkelijke prijs. De boxen bevatten smakelijke maaltijdvervangende producten zoals shakes en repen met handleiding met uitleg.

Twijfel je nog en heb je vragen over het dieet? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar per chat, e-mail en telefoon.

 

X-treme Box

X-treme Box

X-treme, een krachtige naam voor een afval programma, maar door het volgen van dit programma zul je wel de eerste grote sprong maken richting je streefgewicht

Bekijk X-treme Box

F-active Box

F-active Box

De 'F' van 'form'. Met deze box ga je grote stappen maken richting jouw gewenste vorm: Een slanker lichaam. Je komt hiermee goed op je uiteindelijke streefgewicht.

Bekijk F-active Box

Balance Box

Balance Box

Een leuk feestje afgelopen weekend gehad en de verleiding niet kunnen weerstaan? Geen paniek Dankzij het 'Balance programma' kan je op een gezonde manier een balansdag inlassen.

Bekijk Balance Box

Beoordeling (8/10) | Bekend van RTL4
Gratis verzending vanaf 50 euro
15 dagen retourservice