Afvallen met maaltijdvervangers

Het Cambridge dieet bestaat uit het gebruik van maaltijdvervangers. Door middel van een stappenplan en een eigen Cambridge dieet consulent zul je je ideale gewicht bereiken. Het Cambridge Weight Plan bestaat net als bij FormaFast uit het vervangen van je maaltijden met dieetproducten. Afvallen met maaltijdvervangers is wetenschappelijk bewezen.

cambridge dieet alternatief

Cambridge dieet vs FormaFast dieet

Het verschil tussen deze twee diëten is dat je bij het Cambridge dieet alleen producten bij een Cambridge consulent kan aanschaffen. Je kan niet meteen zelf aan de slag, omdat je je moet inschrijven bij een Cambridge dieet consulent. Hierdoor lopen de kosten van het dieet hoog op. Ook is het 7-stappenplan lastig vol te houden: door niks anders te eten dan maaltijdvervangers krijg je te weinig voedingsstoffen binnen. Dieetvoeding is alleen verantwoord bij het afvallen wanneer er voldoende groente bij wordt gegeten. Dit is bij het Cambridge Weight Plan niet toegestaan in de eerste fase. Het Voedingscentrum raadt het dan ook af.

Bij FormaFast kun je direct beginnen en ben je niet afhankelijk van een consulent, wel kan je voor vragen altijd terecht bij onze online diëtist. Het FormaFast concept bestaat uit drie eenvoudige fases: X-treme, F-active en Balance. Je mag het dieet altijd aanvullen met groenten. Daarnaast zijn onze dieetproducten online voordelig te bestellen. Onze maaltijdvervangers leveren de dagelijks aanbevolen hoeveelheden vitamines en mineralen. Daarnaast voldoen ze aan de wettelijke eisen aan hoeveelheid eiwit, vezel, vet en linolzuur. Naast shakes, repen en soepen bieden wij complete maaltijden zodat het dieet goed vol te houden is. Je kunt de producten op elk gewenst moment bestellen en beginnen wanneer jij wilt!

Bij het volgen van ons programma zul je leren hoe je met behulp van FormaFast je streefgewicht kunt bereiken. Samen zetten we je dagelijkse eetgewoonte om naar een gezond voedingspatroon zodat je je behaalde resultaat blijft behouden. Na het doorlopen van alle fases streven wij ernaar dat je niet terugvalt in je oude gewoontes. Zo voorkom je jojo-effect!

 

Drie redenen om voor FormaFast te kiezen

 

1

Bewezen methode

Afvallen met maaltijdvervangers is wetenschappelijk bewezen bij een energie beperkt dieet.

2

Goedkoper

Beginnen met FormaFast is direct mogelijk vanaf slechts 5 euro per dag zonder intakekosten.

3

Smaak & Variatie

Ons ruime assortiment bestaat uit shakes, repen, soepen en maaltijden! Afvallen met meer variatie aan lekkere producten.

Start je dieet vandaag!

 

cambridge dieet alternatief


Voordelen van het FormaFast dieet

✔ Overzichtelijk en eenvoudig stappenplan
✔ Geen consulent nodig en direct beginnen
✔ Groter en goedkoper assortiment
✔ Makkelijk vol te houden zonder hongergevoel
✔ Klantvriendelijke online dieet experts
✔ Bekend van rtl4
✔ Voor 22:00 besteld is morgen in huis
✔ Gratis verzending vanaf 50 euro

 

Probeer direct het FormaFast dieet!

Probeer het zelf en val met gemak op een verantwoorde manier kilo's af. Bespaar op onze dieet pakketten en ervaar onze vriendelijke service. 

Voordelig 3-daags proefpakket

3-daags proefpakket

Met dit handige proefpakket ontvang je 9 shakes en 3 repen. Maak voordelig kennis met het effectieve dieet van FormaFast.

Bekijk 3-daags proefpakket

X-treme box | 10 dagen pakket

X-treme Box

Val in 10 dagen snel en verantwoord af. De box bewijst dat maaltijdvervangers lekker en gevarieerd kan zijn! Geniet van de lekkerste producten.

Bekijk X-treme box

Shake-it box | 7 dagen pakket

Shake it box

Met 28 shakes in 7 smaken wordt afvallen nog makkelijker! De shakes zijn in een handomdraai te bereiden waardoor jij nog gemakkelijker afslankt.

Bekijk Shake-it box


Afslanktips eBook

Gratis Ebook met jouw persoonlijke afslankplan!

Ontvang gratis ons handige ebook met recepten en afslankplan.

  • ✔ Uitleg over het FormaFast dieet
  • ✔ Handige tips voor bij het afvallen in een energie beperkt dieet
  • ✔ Exclusieve recepten voor de lekkerste gerechten

Nu Downloaden

Beoordeling
:
78%
| Bekend van RTL4
Gratis verzending vanaf 50 euro
15 dagen retourservice