Afslanken met Action shakes?

Iedereen kent de Action als een goedkope winkel waar je heerlijk urenlang kunt rondsnuffelen naar de leukste spulletjes. Van potjes tot schriftjes, van handdoeken tot schilderijen, de Action heeft het allemaal. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, heeft de Action ook een Food Afdeling waar je voor een goedkope prijs allerlei lekkere zoete en hartige dingetjes kunt kopen. Lekkere chocoladerepen, chips, beleg en snoepgoed. Hartstikke lekker natuurlijk, maar niet goed voor de lijn! Nu hebben ze ook afslankshakes aan het assortiment toegevoegd en hebben wij ons hier wat meer in verdiept.

Afslankshake FormaFast blauwe bes

Wat zijn afslankshakes of dieetshakes?

Afslankshakes, ook wel dieetshakes of maaltijdshakes genoemd, bestaan uit poeder waar je melk of water aan moet toevoegen. Deze shakes vervangen een maaltijd en helpen jou bij het afslanken. De afslankshakes bevatten minder calorieën dan een normale maaltijd maar bevatten wel alle nodige bouw- en brandstoffen. Hoeveel je uiteindelijk afslankt, hangt af van hoeveel maaltijden je vervangt door afslankshakes, wat je nog meer eet, of je erbij beweegt en hoe lang je het maaltijdvervangende dieet volgt.

Er bestaan veel verschillende soorten afslankshakes. Als je kiest voor een afslankshake is het daarom belangrijk om goed naar het product te kijken en wat hierin is verwerkt. Zo bevatten sommige shakes veel suikers of maar weinig eiwitten. Daarnaast bevatten niet alle shakes de benodige bouw- en voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Het kan dus zo zijn dat je met sommige shakes last heb van een hongergevoel. Met de maaltijdshakes van FormaFast weet je in ieder geval zeker dat ze de juiste bouw- en voedingsstoffen bevatten voor jouw lichaam, waardoor je gezond kunt afvallen. Wij gaan kijken of de dieet shakes van Action deze ook bevatten.

Easy Way Afslankshakes

Action heeft nu al een tijdje afslankshakes aan het assortiment toegevoegd. Voor nog geen 3 euro haal je een pot Easy Way Afslankshake in huis. De pot is, zoals deze beweert, goed voor 17 shakes. Veel meer informatie is online niet te vinden behalve dat de shake rijk is aan eiwitten, vitamines en mineralen. En dat de afslankshake gewichtsverlies bevordert.

Onder het kopje specificaties is te vinden dat de shake wel veel calorieën bevat, niet biologisch is en dat er geen suiker of zoetmiddel aan is toegevoegd. Verdere informatie over de inhoud is niet op de website te vinden. Daarom zijn wij even op pad gegaan naar de Action om de afslankshakes van Action van dichtbij te bekijken.

Dieetshake FormaFast framboos

Wat zit er in de Easy Way maaltijdshakes?

In de maaltijdshake zit als eerste ingrediënt weipoeder (melk). Vervolgens bestaat de shake uit wei-eiwit concentraat (melk), magere melkpoeder, soja-eiwit isolaat, vetpoeder (soja, olie, glucosestroop, melkeiwit), maltodextrine, dextrose, mineralen, verdikkingsmiddel, vitamines en zoetstof. De bewering op de website dat de shake geen suiker of zoetstof bevat, is dus onjuist. Wat ons ook direct opviel, is het percentage suiker in de shake! Dat is aanzienlijk veel hoger dan bij gezonde dieetshakes, zoals de FormaFast shakes.

Wat zijn de verschillen tussen de afslankshakes van Action en die van FormaFast?

De afslankshakes van Action zijn een stuk goedkoper dan de dieetshakes van FormaFast, maar het verschil is dan ook te zien. Qua smaak stijgen de shakes van FormaFast er heel erg bovenuit, vindt ons testpanel. Daarnaast is het aanbod van FormaFast ook veel uitgebreider. Action verkoopt slechts twee smaken shakes: vanille en aardbei. Een voordelige manier om kennis te maken met de shakes van FormaFast en het dieet, is met het 3-daags proefpakket. Dit proefpakket bestaat uit maar liefst 9 heerlijke dieetshakes, 3 maaltijdrepen en één shakebeker. Zo kun je meerdere smaken proeven en jouw favoriet vinden. Ten slotte bestaan de FormaFast afslankshakes uit hoogwaardig eiwit, namelijk voornamelijk uit een eiwittenmax van soja en erwten. Bij de Easy Way shakes is die niet het geval.

Het FormaFast dieet

Bij het FormaFast dieet hoef je niet alleen gebruik te maken van dieetshakes. Het assortiment bestaat namelijk ook nog uit maaltijdrepen, warme maaltijdvervangers en maaltijdvervangende ontbijtjes. Er bestaan 3 dieetprogramma's waar je uit kunt kiezen aan de hand van jouw levensstijl en gewenste resultaat. Het is ook mogelijk om de maaltijdvervangers los aan te schaffen, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel maaltijden je wilt vervangen.

1

Bewezen methode

Afvallen met maaltijdvervangers is wetenschappelijk bewezen bij een energie beperkt dieet.

2

Simpel & Gemakkelijk

Binnen een hand-om-draai gemaakt en overal mee naar toe te nemen.

3

Smaak & Variatie

Ons ruime assortiment bestaat uit shakes, repen, soepen en maaltijden!

Start je dieet vandaag!

Shake-it Box

Door de Shake-it Box te bestellen ontvang je wel 28 shakes in één doos. Zo kun je voor een voordelige prijs beginnen met het vervangen van jouw maaltijden. De FormaFast dieetshakes zijn heerlijk van smaak en laten je afvallen zonder honger. Ook bevatten ze alle bouw- en voedingsstoffen die jij nodig hebt om je dieet door te komen en gezond te blijven.

FormaFast heeft vele verschillende soorten smaken ontwikkeld voor de shakes, zodat je veel kunt variëren. Zo hebben we fruitige shakes, zoals Milkshake aardbei en Milkshake banaan, maar hebben we ook zoete shakes, zoals de Shake met cookie & cream smaak. Door ons grote aanbod is er voor iedereen een passende afvalshake te vinden. Je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om 's ochtends of 's middags een maaltijd te vervangen, maar 's avonds kan ook!

Shake-it Box

Shake-it Box">

Al onze heerlijke maaltijdvervangende shakes in één handige doos. Kom erachter welke afvalshake jouw favoriet is

Bekijk Shake-it Box

 

Afslanktips eBook

Gratis Ebook met jouw persoonlijke afslankplan!

Ontvang gratis ons handige ebook met recepten en afslankplan.

  • ✔ Uitleg over het FormaFast dieet
  • ✔ Handige tips voor bij het afvallen in een energie beperkt dieet
  • ✔ Exclusieve recepten voor de lekkerste gerechten

Nu Downloaden

Beoordeling
:
78%
| Bekend van RTL4
Gratis verzending vanaf 50 euro
15 dagen retourservice