Ga terug
Bloemkool frittata

Bloemkool frittata

Een eenvoudige en gezonde frittata boordevol smaak! Deze combinatie van bloemkool, eieren en kruiden is perfect als lunch, diner of een stevige snack. Makkelijk te maken en klaar in minder dan 15 minuten.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 7 minuten
Totale tijd 12 minuten
Gang Ontbijt
Porties 1

Ingrediƫnten
  

  • 150 gram bloemkoolrijst
  • 2 eieren
  • bieslook
  • italiaanse kruiden
  • zout en peper

Instructies
 

  • Meng alle ingrediĆ«nten goed door elkaar.
  • Giet wat olijfolie in een koekenpan en giet het mengsel in de pan. Bedek met een deksel en laat op matig vuur ongeveer 5 minuten warm worden.
  • Draai de bloemkool frittata om en bak voor 2 minuten.
  • Serveer warm en geniet.
Trefwoord koolhydraatarm