Sukrin Icing
- Alternatief voor poedersuiker
- Dezelfde zoetheid als suiker
- 100% natuurlijk
omschrijving: natuurlijke vervanger van (b.v.) poedersuiker (met zoetstoffen)
inhoud enkele verpakking: 400 gram
ten minste houdbaar tot: zie onderkant verpakking
bewaarvoorschrift: koel en droog bewaren
Sukrin poedersuiker - 100% natuurlijk
Sukrin poedersuiker is een volledig natuurlijk product, zonder kunstmatige toevoegingen. Het is gebaseerd op de polyol "erythritol". Erythritol komt van nature voor in peren en meloenen.
0 calorieën
Als je graag gezond eet, is Sukrin poedersuiker het puur natuurlijke alternatief voor poedersuiker. Sukrin poedersuiker heeft geen calorieën en heeft veel minder effect op je bloedsuikerspiegel.
Sukrin poedersuiker is een verpoederde Sukrin witte suiker met een beetje toegevoegde stevia. Het verschil met gewone Sukrin witte suiker is dat Sukrin poedersuiker gemakkelijker oplost. Het is onder meer te gebruiken voor:
- Cakes en desserts die niet afgebakken worden (bijvoorbeeld, cheesecake)
- Room- en boterroomglazuur
- Glazuur gemaakt met water, citroensap en eiwit
- Ijsthee en andere koude drinken
- Smoothies
- Decoraties en bepoederen
- Yoghurt
Als je Sukrin poedersuiker gebruikt om glazuur te maken kan het handig zijn om wat reguliere poedersuiker toe te voegen om het mengsel meer consistentie te geven. Dan heb je nog steeds een product met minder suikers, maar met een iets vollere smaak.
Sukrin poedersuiker kan, net als alle andere Sukrin zoetstoffen, ook gebruikt worden om mee te bakken. Het heeft dezelfde zoetheid als gewone suiker.
Gezondheidsvoordelen van Sukrin:1
Sukrin Icing is niet alleen calorievrij, maar wist je dat het zelfs beter is voor je gebit is in vergelijking tot een product met 'normale suikers'. Sukrin draagt bij tot de instandhouding van de mineralisatie van de tanden.
100% veilig en natuurlijk
Veel mensen willen graag hun suikerconsumptie inperken, maar zijn bezorgd over de veiligheid van kunstmatige zoetstoffen. Sukrin poedersuiker is een 100% natuurlijk product, zonder toevoegingen, gebaseerd op de polyol erythritol. Erythritol komt van nature voor in peren en meloenen.
Geproduceerd d.m.v. een natuurlijk fermentatie proces
Het natuurlijke Sukrin poedersuiker bestaat uit de natuurlijke zoetstof erythritol, deze wordt gemaakt van glucose dat geabstraheerd is uit niet genetisch gemodificeerd maismeel.
Wil je zelf een review toevoegen?
Ingrediënten | Zoetstoffen (erythritol, stevioglycosiden). Let op: overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bereidingswijze | Sukrin Icing lost door de fijnere structuur makkelijker op dan Sukrin en is daarom extra geschikt voor:
Sukrin Icingkan net als Sukrin ook gebruikt worden om te bakken. De zoetkracht is hetzelfde alleen heeft Sukrin Icing een iets groter volume. Een kopje Sukrin weegt 90 gram, terwijl een kopje Sukrin Icing ongeveer 70 gram weegt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Voedingswaarden |
**0,0 gram netto koolhydraten per portie. Klik hier om meer te weten te komen over netto koolhydraten. |