Sukrin (500g)
Sukrin is ideaal wanneer je suiker op een natuurlijke en gezonde manier wilt vervangen.
- 1) Smaakt en ziet eruit als suiker
- 2) 100% natuurlijk
- 3) Geen calorieën
- 4) Verzoorzaakt een veel lichtere stijging in bloedsuikerspiegel dan suiker
- 5) Ideaal om mee te koken en te bakken
- 6) Tandvriendelijk
- Vervangt suiker bij bakken
- 0 calorieën
- 100% natuurlijk
- omschrijving: natuurlijke suikervervanger op basis van erythritol (met zoetstof)
- inhoud enkele verpakking: 500 gram
- tenminste houdbaar tot: zie achterzijde verpakking
- bewaarvoorschrift: koel en droog bewaren
Over Sukrin
Sukrin is een 100% natuurlijke suikervervanger zonder calorieën. De koolhydraten in Sukrin worden door het lichaam opgenomen maar niet verteert waardoor ze geen energie leveren. Daardoor is veilig te gebruiken voor diabetes- en candidapatiënten. Ook is het uitermate geschikt voor mensen die een koolhydraatarm dieet volgen.
Veel mensen willen hun suikerconsumptie beperken maar zijn bezorgd over de veiligheid van kunstmatige zoetstoffen. Sukrin is een 100% natuurlijk product, zonder kunstmatige toevoegingen gemaakt van Erythritol, wat van nature voorkomt in o.a. peren, meloenen en champignons. Sukrin heeft een zoetkracht van ongeveer 70% ten opzichte van reguliere suiker.
Wil je met Sukrin heerlijke recepten maken? Probeer dan eens suikerarme cottage cheese of suikerarme aardbeien jam om de dag goed te beginnen. /p>
Wil je zelf een review toevoegen?
Ingrediënten | Zoetstof (erythritol). Let op: overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bereidingswijze | Sukrin heeft een zoetkracht van 70% ten op zichtte van suiker en kan worden gebruikt voor in de koffie/thee of voor het bereiden van
| |||||||||||||||||||||||||||||||||
Voedingswaarden |
**0,0 gram netto koolhydraten per portie. Klik hier om meer te weten te komen over netto koolhydraten. |