A/B Weekendmethode FormaFast

De A/B weekendmethode is een afvalprogramma dat gebaseerd is op enerzijds voldoende eiwitten voor het behoud van spieren en anderzijds een afwisseling van het aantal calorieën die je dagelijks gaat innemen waardoor je effectief gaat afvallen. Door de variatie van strenge en gematigde dagen is het smakelijk en makkelijk vol te houden.

Het programma kent drie soorten dagen:

  • 1) Afslank extreem dag
  • 2) Balans dag
  • 3) Weekend
De cyclus is: Weekend - B dag - A dag - B dag - A dag - B dag. 

De Afslank extreem dag

Dit zijn de dagen waarop het echt moet gebeuren! Tijdens de afslank extreem dagen gebruik je vier smakelijke maaltijdvervangers van FormaFast. Deze maaltijd vul je aan met caloriearme dranken en groenten. Op deze dagen zul je maar 500 tot 800 Kcal binnenkrijgen, maar wel alle eiwitten, mineralen en vitaminen die je lichaam dagelijks nodig heeft. 

De Balans dag

Tijdens het ontbijt en de lunch gebruik je een maaltijdvervanger van FormaFast. Voor het ontbijt kun je kiezen uit: havermout naturel, muesli chocolade-caramel of havermout appel-kaneel. Voor de lunch is er een keuze uit een breed assortiment van shakes. Het diner mag bestaan uit een van onze caloriearme maaltijden of een lichte maaltijd volledig door jezelf samengesteld uit de lijst van toegestane producten. In de avond is er dan ruimte voor een van onze lekkere snacks. Op deze dagen mag je geen fruit, aardappelen, rijst of pasta gebruiken.

Weekend

In het weekend kun je genieten van gewone, lichte maaltijden met dezelfde toegestane groente, vlees en vis als tijdens een Balans dag. Bij het ontbijt mag je twee sneetjes volkoren brood met mager beleg aangevuld met magere yoghurt of kwark, hetzelfde geldt voor de lunch die je aan kunt vullen met soep of salade. Je mag twee stuks fruit per dag en zo veel rauwkost als je wilt. 

Voor elke dag geldt: zorg dat je minimaal twee liter drinkt. Dit kan water, koffie of thee zonder suiker zijn. Stel je wilt toch drankje nuttigen met een zoete smaak, probeer dan eens onze Sukrin producten. Het is ook toegestaan om een kop (caloriearme) bouillon te nemen.

Beoordeling
:
78%
| Bekend van RTL4
Gratis verzending vanaf 50 euro
15 dagen retourservice